Fietsvakanties 2021

De leukste fietsvakanties 2021 kun je boeken bij de beste reisorganisaties. Wil jij ook genieten van een mooie fietsvakantie in 2021? Dan hebben wij een aantal tips voor je. Hieronder vind je een overzicht van reisorganisaties die voordelige fietsvakanties aanbieden. Bekijk de mogelijkheden en boek vandaag nog je fietsvakantie voor 2021.
 

Fietsvakanties in 2021 van Aktiva Tours

Onze tip: Fietsvakanties 2021 van Aktiva Tours

Aktiva Tours behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours tevens ook familiereizen aan. Binnen de groepsreizen zijn er veel specifieke singlereizen.

Bij Aktiva Tours kunt u kiezen uit minimaal 150 verschillende groepsreizen, individuele reizen, singlereizen, familiereizen en verre reizen. Hoewel soms inspanning gevraagd wordt, kan iedereen met een normale gezondheid en conditie fiets- en wandelreizen (mee-)maken. Het zijn immers vakanties en beslist geen prestatietochten.

Bekijk de mogelijkheden op: Aktiva Tours
 

fital fietsvakanties in 2021

Meer mooie fietsvakanties in 2021 boek je bij:

Fital vakanties en fietsreizen – De Fitál fietsvakanties in 20201 zijn er voor iedereen die lekker onbezorgd en goed verzorgd met een fietsbus, een cruiseschip of met de eigen auto op fietsvakantie wil. U fietst in eigen tempo over de mooiste fietsroutes van Europa. Met een gemiddelde dagafstand van ongeveer 50 km is er voldoende tijd voor museumbezoek of een gezellig terras. Bij iedere fietsbus- en fietscruisevakantie gaat een fietsbegeleid(st)er mee. Ook uw eigen vertrouwde (elektrische) fiets reist GRATIS mee, zorgvuldig vastgezet in de fietstrailer of aan dek van het cruiseschip.

Fiets-Fun organiseert licht actieve en individuele fietsvakanties voor jong en oud. Al meer dan 12 jaar fietsen en kamperen de gasten van Fiets-Fun in Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk. De overnachtingen vinden plaats in compleet ingerichte De Waard tenten. Deze tenten zijn reeds opgezet. Fiets-Fun beschikt ook over de 4 persoons Lepelaar en de 6 persoons Vergrote Zilvermeeuw. Men kiest bij Fiets-Fun een bepaald land en daarna een bepaalde route uit. Deze route bestaat uit 3 geselecteerde campings. In 1 of in 2 weken fietsen de mensen langs deze 3 campings. De startcamping is tevens het eindpunt. Bij een 1-weekse reis ben je 2 nachten op iedere camping en bij een 2-weekse reis ben je 4 of 5 nachten op iedere camping. Tijdens de fietsdagen brengt Fiets-Fun de bagage naar de volgende camping. Lekker gemakkelijk en dus ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen.