Kras reizen en vakanties in 2021

Boek 1 van de fantastische reizen of vakanties van KRAS in 2020. Deze reisorganisatie heeft een breed aanbod van voordelige vakanties in 2021. Zo bieden ze zonvakanties aan maar ook stedentrips en rondreizen. Lees hieronder meer over deze aanbieder van goedkope vakanties en reizen. Vergeet niet om ook de mooie aanbiedingen van KRAS te bekijken. Kras reizen en vakanties in 2021 voor jouw ideale en voordelige vakantie.

Kras reizen en vakanties in het kort:
1 – Al 85 jaar één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland
2 – Meer dan 300.000 passagiers per jaar
3 – Direct seller, altijd een rechtstreekse (online) relatie met de klant
4 – Touroperator met altijd een perfecte reis-prijsverhouding
5 – Onderdeel van TUI Nederland, de grootste reisorganisatie van Nederland en Europa.

Bekijk het complete aanbod vakanties op: Kras vakanties 2020
 

Autovakanties Kras reizen en vakanties in 2021>

 

KRAS zonvakanties in 2021

Krijgt u al last van de welbekende zomerkriebels of heeft u vlinders in de buik vanwege het aankomende zonovergoten avontuur? Nog maar één keer checken dan… Koffers goed ingepakt? . Laat uw zonvakantie in 2021 met Kras dan maar beginnen! Dankzij onze ruime ervaring als reisaanbieder, hoeft u zich verder bijna nergens zorgen over te maken. Het is hooguit de vraag of u zichzelf wel goed genoeg heeft ingesmeerd met zonnebrand, wanneer u ligt te relaxen op een van de stranden van de Canarische Eilanden. Of dat u zichzelf afvraagt van welk hoofdgerecht u later op de avond gaat smullen, al wandelend langs het uitgebreide buffet tijdens een All Inclusive in Turkije.

Bekijk de reizen naar de zon op: KRAS zonvakanties 2021
 

KRAS autovakanties in 2021

Stap met een veilig gevoel in uw comfortabele auto, om op eigen tempo de wereld te ontdekken. Kras heeft namelijk een ongekend aanbod van autovakanties. Wat te denken van een reis naar het sfeervolle Duitsland, het romantische Italië of het natuurrijke Oostenrijk? Deze vakantielanden kunt u bewonderen tijdens een weekendje weg, actieve vakantie of zelfs gedurende een rondreis met eigen auto. Uiteraard verzorgt Kras het verblijf in een luxe hotel of appartement tijdens deze autoreizen. Wie met de auto op vakantie gaat heeft bovendien de vrijheid om te kiezen uit talloze wellness behandelingen of culinaire arrangementen.

Bekijk het aanbod op: KRAS autoreizen 2020
 

KRAS zonvakanties 2021

 

KRAS rondreizen in 2021

Tijdens een rondreis van KRAS in 2021 bezoekt u meerdere plaatsen en soms ook meerdere landen. Twijfelt u tussen een zonvakantie, de natuur of een culturele stedentrip? Kras neemt uw twijfels weg met een uitgebreid aanbod. Zo gaat een rondreis door Amerika onder andere naar Venice Beach in Los Angeles, rijdt u naar de Grand Canyon én brengt u een bezoek aan San Francisco. Van verre reizen naar Amerika, Afrika, Azië of het Midden-Oosten tot aan bestemmingen binnen Europa. Bij Kras reizen en vakanties in 2021 bent u aan het juiste adres.

Kras biedt verschillende soorten rondreizen zodat u dé reis vindt die bij u past. Ervaar de vrijheid van een individuele rondreis met bijvoorbeeld een van de fly-drives. De hotels of vakantiehuizen zijn al voor u gereserveerd. Maar u heeft het stuur van uw huurauto in handen, dus zelf een route uittekenen langs de bezienswaardigheden die op uw to see-lijst staan kan natuurlijk ook.

Bekijk de rondreizen op: KRAS rondreizen in 2020
 

KRAS busreizen en busvakanties in 2021

Stap in en laat u brengen naar de mooiste plekjes tijdens een busreis in 2020 van Kras. Geen werk met het uitstippelen van een route of opzien tegen het rijden, hoe fijn is dat! Kras is al jaren uw busvakantie-specialist bij uitstek. Daarnaast hebben de meeste busreizen een 100% vertrekgarantie. Een deskundige chauffeur brengt u niet alleen van A naar B, maar is ook reisleider én gastheer. De buschauffeur laat dus letterlijk én figuurlijk alles op rolletjes lopen. Bij het aan boord stappen van de bus is het vakantiegevoel gelijk aanwezig door de goede sfeer van de medepassagiers. Iedereen heeft enorm veel zin om op vakantie te gaan. Wat is er nou leuker dan nieuwe mensen ontmoeten en de vakantiepret met uw reisgenoten te kunnen delen?

Bekijk de mogelijkheden op: KRAS busreizen 2021
 

KRAS vakantie aanbiedingen 2021

 

KRAS stedentrips in 2021

Soms zijn een paar dagen al genoeg om het gevoel te hebben een week weg te zijn. Even een andere omgeving, cultuur snuiven en natuurlijk met de bezienswaardigheden op de foto. Lekkere lokale gerechten proeven en een gezellig terrasje pakken. Dat zijn de ingrediënten die een stedentrip maken. Wilt u niet op één plek blijven tijdens een weekendje weg of korte vakantie in 2020? Combineer dan de mooiste steden in één reis tijdens een rondreis. Of u nu gaat voor de opvallende architectuur van Barcelona, de rijke geschiedenis van Rome wilt ontdekken of fijn wilt shoppen in de boetiekjes van Londen. Met de stedentrips van Kras vindt u altijd een stad die bij u past.

Bekijk de trips op: KRAS stedentips aanbiedingen