Rondreis Mystieke natuurwonderen van China – China 2021

Ontdek China tijdens de rondreis Mystieke natuurwonderen van China in 2021. Tijdens deze schitterende reis bezoek je niet alleen de bekendste hoogtepunten, zoals Beijing en Xian, maar ook de ongerepte en overweldigende natuur van China. Laat je betoveren door de grillige pieken van Zhangjiajie NP, de rijst terrassen van Longsheng en de Yellow Mountains. Vaak zijn ze in nevel gehuld wat een mysterieus tintje aan dit gebied geeft. Je overnacht in idyllische dorpjes uit de Ming dynastie in authentieke guesthouses. De reis eindigt in de wereldstad Shanghai.

Meer informatie lees je op: 333Travel – Mystieke natuurwonderen van China

 

Rondreis Mystieke natuurwonderen van China - China 2021 - Reizen naar China

Aanbieder Rondreis Mystieke natuurwonderen van China – China 2021

Deze rondreis wordt aangeboden door de reisorganisatie 333Travel. Een tip die we je graag willen geven is de mogelijkheid voor het opvragen van een gratis offerte voor jouw droomreis. Dit is mogelijk op: 333Travel gratis offerte

333 Travel gelooft niet in de verkoop van uitgeklede reizen. Daarom zijn alle individuele rondreizen voorzien van de entreegelden van de beschreven excursies en wordt er een volwaardig reisprogramma inbegrepen bij de reis. In tegenstelling tot veel andere touroperators hebben alle reizen dagelijks vertrek en zijn met een willekeurig aantal dagen te verlengen. Door de samenwerkingen met sterke partners kunnen de rondreizen in AS voor 2021 van 333Travel tegen een zeer concurrerend tarief aangeboden worden. De accommodaties binnen een rondreis zijn waar mogelijk van 3-sterren niveau. Bij de deluxe-pakketten die als upgrade van iedere rondreis te boeken zijn, is het niveau zelfs 4 sterren en de strandverlenging 4+ of 5 sterren.

De voordelen van 333Travel op een rij:
1 – Meer dan 14 jaar ervaring in het organiseren van verre reizen;
2 – Specialist in individuele reizen, oftewel privé reizen die u zelf kunt samenstellen;
3 – Bijzonder en uniek reisaanbod naar sfeervolle en karakteristieke locaties;
4 – Uitgebreid aanbod van bouwsteen reizen, rondreizen, hotels, fly drives, stedentrips en vliegtickets;
5 – Dagelijks vertrek en dagelijks verlengen mogelijk;
6 – Deskundige en gepassioneerde landenspecialisten;
7 – Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen;
8 – Lid van ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en IATA.

Bekijk alle reizen op: 333Travel rondreizen 2021
 

Rondreizen China 2021

Meer aanbieders van rondreizen China 2021

Kras reizen China 2021 – Wie niet in sprookjes gelooft komt hier tijdens een rondreis China het ‘land van de draak’ helemaal op terug. Dit veelzijdige land in Oost-Azië kent vele hoogtepunten. Stipt op nummer één staat natuurlijk de Chinese Muur, waar u na het verkennen van hoofdstad Beijing zo bovenop staat. Ook de negenduizend levensgrote beelden van het terracotta leger in Xi’an en de skyline van Shanghai zullen indruk maken tijdens uw vakantie met Kras.

Djoser rondreizen China 2021 – Tijdens de rondreizen door China van Djoser bezoek je o.a. Beijing, Xian, Chengdu, Yangshuo en Hongkong. China biedt van noord tot zuid een scala aan culturele en natuurlijke bezienswaardigheden. Het bezoek aan De Grote Muur en het terracottaleger in Xian zijn tijdens alle reizen inbegrepen. Ook is een combinatiereis met Tibet mogelijk, evenals een reis voor gezinnen met Djoser Family.

TUI rondreizen China 2021 – Sjanghai, Hong Kong en Beijing zijn alle drie wereldsteden die iedereen wel van naam kent. Maar wat dacht je van de Chinese Muur? Deze 6.700 kilometer lange muur wordt niet voor niks de Grote Muur genoemd en zal tijdens een rondreis China een van de hoogtepunten van de reis zijn. Wie de benen even wil laten rusten kan zijn hart ophalen tijdens de boottocht over de Li rivier waarbij je rijstvelden en kalkstenen rotsen passeert.