Rondreis Oost-USA & Canada Highlights 2021 – 16 dagen

Ontdek Canada in 2021 tijdens de Rondreis Oost-USA & Canada Highlights van 16 dagen. De hoogtepunten van Oost-USA en Canada in een reis. Start- en eindpunt is de historische stad Boston. En vanaf dan stapelen de hoogtepunten zich op. Wat dacht je van Montreal, Toronto, Washington DC en ‘last but not least’ New York?

Tussen al het stedelijk geweld is er ook ruimte voor natuur. Bij de donderende watervallen van de Niagara Falls en op het platteland bij de Amish bijvoorbeeld. Maak kennis met dit deel van de wereld, waar je je geen moment zult vervelen. De ideale mix van twee fascinerende landen. De Rondreis Oost-USA & Canada Highlights 2021 – 16 dagen boek je voordelig via vakantie boeken 2021.

Bekijk de prijzen en data op: TUI – Rondreis Oost-USA & Canada Highlights

 

TUI Vliegtickets in 2021

Aanbieder Rondreis Oost-USA & Canada Highlights 2021 – 16 dagen

Deze rondreis wordt aangeboden door de reisorganisatie TUI. Dankzij de goedkope rondreizen van TUI, reis je veilig naar de mooiste plekken. Alles is voor je geregeld, van het vliegticket, het verblijf tot de beste route voor je rondreis. Sluit een avontuurlijke rondreis vol impressies af met een aantal rustige stranddagen. Ze bieden zowel individuele rondreizen aan, maar ook groepsreizen. Het aantal landen waarnaar ze rondreizen aanbieden is zeer uitgebreid.De Rondreis Oost-USA & Canada Highlights 2021 – 16 dagen is hier te boeken maar uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden voor het maken van een unieke rondreis.

Bekijk alle verre reizen op: TUI rondreizen in 2021

Welke vakanties biedt TUI nog meer aan:

1 – Uiteraard rondreizen, maar ook zonvakanties, autovakanties en stedentrips
2 – Zeer scherp geprijsde last minutes bij TUI
3 – Keuze uit meer dan 5.500 hotels, appartementen, vakantiewoningen, etc.
4 – Eigen airline waarbij ook losse vliegtickets in 2020 geboekt kunnen worden
5 – Enorm veel mogelijkheden op de site (o.a. op vakantie, accommodatie, ligging, faciliteiten, vervoer)

 

Gratis offerte rondreis Canada 2021

Meer aanbieders van rondreizen naar Amerika in 2020

Koning Aap rondreizen – Met veel plezier presenteert Koning Aap Reizen het mooiste aanbod van reizen dat je in Nederland kunt boeken. Honderdvijftig prachtige reizen door meer dan tachtig landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Koning Aap Reizen biedt groepsreizen en individuele reizen, stuk voor stuk samengesteld door landenspecialisten: ervaren reizigers met een passie voor ’hun’ land.

Shoestring rondreizen – Ervaar het gemak van een goed geregelde groepsreis in Amerika van Shoestring met voldoende ruimte om er je eigen invulling aan te geven. Bij Shoestring kun je terecht voor een uitgebreid aanbod aan groepsreizen naar de meest fascinerende bestemmingen in Afrika, Oost-Europa, Midden- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië.

333 Travel – Dit is al meer dan 16 jaar specialist in verre reizen op maat. De ervaren reisspecialisten vertalen ieders wensenlijst naar een unieke rondreis. Uiteraard met de accommodaties en excursies die het beste aansluiten qua voorkeur en budget. Zo brengt 333 Travel reizigers op avontuurlijke verre bestemmingen waar zij volop kunnen genieten, ook voor je vakantie in 2021.