Solmar Tours 2021

Wil je ook een vakantie boeken bij Solmar Tours voor 2021? Dit is een touroperator die al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in bus-, vlieg en eigen vervoersreizen naar Spanje en Kroatië. Ook bieden ze de mooiste busexcursie- en rondreizen aan door Europa. Ideaal voor een goedkope vakantie in 2021.

Ze beschikken over moderne, luxe en comfortabele Royal Class touringcars en de nog luxere First Class touringcars die ieder jaar weer duizenden mensen veilig naar hun vakantie bestemming brengen. Dit allemaal vanuit een eigen wisselpunt in Maarheeze, waar wij tevens de mogelijkheid bieden voor voordelig lang parkeren.

De afgelopen jaren is Solmar Tours veelvuldig beloond voor zijn ervaring, service en kwaliteit en verkozen tot Winnaar van de Zoover Awards.

Bekijk de vakanties op Solmar Aanbiedingen Vliegvakanties en busvakanties!
 

Solmar vliegvakanties 2021

Met het vliegtuig op vakantie via Solmar Tours in 2021? Alle vluchten naar de Spaanse Costa’s of de prachtige Kroatische kust zijn te boeken in combinatie met een Transavia vlucht. Vanaf diverse luchthavens vliegen ze naar zowel Spanje als Kroatië. Bekijk alle vliegvakanties voor 2021 naar de beste spaanse bestemmingen.

Bekijk de aanbiedingen op: Solmar vliegvakanties 2021
 

Solmar Tours busreizen 2021

Wilt u onbezorgd genieten van uw welverdiende vakantie naar Spanje of Kroatië? Reist u dan met een vande Royal of First-Class bussen naar de Spaanse Costa’s of de prachtige Kroatische kust. U kunt in meer dan 50 steden in Nederland en België opstappen. Uw vakantie voor 2021 begint dus al wanneer u thuis de voordeur dicht doet. Het team op de bus doet er alles aan om u een zo aangenaam mogelijke reis te bezorgen.

Bekijk de reizen op: Solmar busvakanties 2021
 

26 gedachten over “Solmar Tours 2021

Reacties zijn gesloten.