Vakantiehuis in Castelre – 4 personen

Wil je een Vakantiehuis in Castelre voor 4 personen huren voor een vakantie Noord-brabant in 2021? Dan is dit een ideaal en voordelig vakantiehuis voor jou. Welkom in ons natuurhuisje! Kom logeren in onze prachtige – voormalige – boerderij uit begin 20e eeuw in Castelre. Een verblijf midden in het mooie natuurgebied de Noorderkempen (vlak aan de grens met België). Heerlijk ontspannen, ontdekken en genieten in Noord-Brabant! Met respect voor de geschiedenis van het pand, maar met oog voor ontspanning en comfort, hebben we het buitenverblijf ingericht met een mix van moderne, stoere materialen, hout en brocante.

Alle authentieke bouwelementen zijn bewaard gebleven. Een bijzonder sfeervol appartement in de natuur, voorzien van alle moderne voorzieningen, voor max 4 personen. Na aankomst krijg je een sleutel om via de deur aan de voorzijde van het huis je eigen appartement (90m2) te betreden. Vanuit de entree kom je in je eigen woonkamer met sfeervolle openhaard en een uitgebreide keuken. Kortom: een fijne plek om je dag goed te beginnen, te tafelen en om de dag af te sluiten bij een knisperend haardvuur.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid op: Natuurhuisje – Vakantiehuis in Castelre

 

Goedkoop Vakantiehuis in Castelre - 4 personen voor je vakantie naar Noord-brabant in 2021

Aanbieder Vakantiehuis in Castelre – 4 personen – Vakantie 2021

Je huurt het Vakantiehuis in Castelre – 4 personen voor 2021 bij Natuurhuisje. Deze aanbieder is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen, samen met de medewerkers van Natuurhuisje, hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur.

Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje.nl voldoen aan de volgende criteria:

1 – Ze liggen midden in de natuur;
2 – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken;
3 – Ze liggen weg van de massa.

Bekijk alle vakantiehuizen voor 2021 op de website van Natuurhuisje
 

Vakantiehuis lastminute aanbiedingen Noord-brabant 2021

Meer vakantiehuis aanbiedingen Nederland 2021:

Heerlijke huisjes biedt een breed aanbod in verschillende prijsklassen. Van een rustig gelegen chalet in de bossen tot luxueuze villa aan het strand. Op vakantie met de kinderen? Boek dan een knusse woning op een gezellig familiepark. Met een vakantiewoning van Heerlijkehuisjes ben je gegarandeerd van de juiste uitvalbasis voor een topvakantie in Nederland in 2021.

Bungalow.Net vakantiehuizen Nederland – Zoveel provincies, zoveel gezichten, maar één ding is zeker, elke provincie van Nederland is geweldig. Schilderachtige taferelen, zoals de Waddenzee en de Waddeneilanden, met mooie stranden en volop watersport. Dan de Nederlandse kust met een zonnige insteek en geweldige resorts en de Hoge Veluwe één van de grootste nationale parken van het land. Dan zijn er nog de bloemenbollenvelden die zich zo ver je kan zien uitstrekken. Kies uw favoriete bestemming voor een vakantie in Nederland dit jaar.