Vakantiehuis in Ijhorst – 6 personen

Wil je een Vakantiehuis in Ijhorst voor 6 personen huren voor een vakantie Overijssel in 2021? Dan is dit een ideaal en voordelig vakantiehuis voor jou. Dit natuurhuisje is een vrijstaande woning midden in de natuur. Vanuit de woonkamer kijk je zo uit over de weidse graslanden. Het huis is verbouwd en opgeknapt in 2019 naar de wensen van deze tijd. Uiteraard wifi aanwezig. Zo zijn er een nieuwe badkamer en keuken gerealiseerd. Het is volledig ingericht, heeft veel voorzieningen en is van alle gemakken voorzien. Dit complete pakket zorgt ervoor dat u zich welkom zult voelen in onze prachtige woning. In het mooie Reestdal waar wij wonen is veel te ondernemen. Samen met mijn man en drie zoontjes genieten we volop van deze bijzonder mooie plek. Vanwege onze zoontjes is het onvermijdelijk dat u buiten speel geluiden zult horen.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid op: Natuurhuisje – Vakantiehuis in Ijhorst

 

Goedkoop Vakantiehuis in Ijhorst - 6 personen voor je vakantie naar Overijssel in 2021

Aanbieder Vakantiehuis in Ijhorst – 6 personen – Vakantie 2021

Je huurt het Vakantiehuis in Ijhorst – 6 personen voor 2021 bij Natuurhuisje. Deze aanbieder is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen, samen met de medewerkers van Natuurhuisje, hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur.

Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje.nl voldoen aan de volgende criteria:

1 – Ze liggen midden in de natuur;
2 – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken;
3 – Ze liggen weg van de massa.

Bekijk alle vakantiehuizen voor 2021 op de website van Natuurhuisje
 

Vakantiehuis lastminute aanbiedingen Overijssel 2021

Meer vakantiehuis aanbiedingen Nederland 2021:

Heerlijke huisjes biedt een breed aanbod in verschillende prijsklassen. Van een rustig gelegen chalet in de bossen tot luxueuze villa aan het strand. Op vakantie met de kinderen? Boek dan een knusse woning op een gezellig familiepark. Met een vakantiewoning van Heerlijkehuisjes ben je gegarandeerd van de juiste uitvalbasis voor een topvakantie in Nederland in 2021.

Bungalow.Net vakantiehuizen Nederland – Zoveel provincies, zoveel gezichten, maar één ding is zeker, elke provincie van Nederland is geweldig. Schilderachtige taferelen, zoals de Waddenzee en de Waddeneilanden, met mooie stranden en volop watersport. Dan de Nederlandse kust met een zonnige insteek en geweldige resorts en de Hoge Veluwe één van de grootste nationale parken van het land. Dan zijn er nog de bloemenbollenvelden die zich zo ver je kan zien uitstrekken. Kies uw favoriete bestemming voor een vakantie in Nederland dit jaar.