Vakantiehuis in Tholen – 4 personen

Wil je een Vakantiehuis in Tholen voor 4 personen huren voor een vakantie Zeeland in 2021? Dan is dit een ideaal en voordelig vakantiehuis voor jou. Dit natuurhuis is gevestigd in de voormalige bakkeet van de boerderij. Het natuurhuis is omstreeks 1650 gebouwd als boerderij en tevens buitenverblijf. Vakantie in een historisch woning, met alle comfort van de moderne tijd. U kijkt uit op de paardenwei met daarachter schakerloo polder.

Op 5 km vind u het plaatje Tholen. Op 15 km de stad Bergen op Zoom. Rotterdam, Goes en Antwerpen zijn een half uurtje weg met de auto. Huisdieren en eventueel paarden zijn in overleg welkom. De boerderij is een akkerbouwbedrijf. Als hobby zijn er drie paarden, twee honden, drie geiten en drie katten. We vertellen u graag over ons bedrijf en de historie van de boerderij. Er is slechts 1 vakantie woning op het bedrijf aanwezig. Kortom vakantie met rust en ruimte, waar Zeeland Brabant kust.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid op: Natuurhuisje – Vakantiehuis in Tholen

 

Goedkoop Vakantiehuis in Tholen - 4 personen voor je vakantie naar Zeeland in 2021

Aanbieder Vakantiehuis in Tholen – 4 personen – Vakantie 2021

Je huurt het Vakantiehuis in Tholen – 4 personen voor 2021 bij Natuurhuisje. Deze aanbieder is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen, samen met de medewerkers van Natuurhuisje, hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur.

Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje.nl voldoen aan de volgende criteria:

1 – Ze liggen midden in de natuur;
2 – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken;
3 – Ze liggen weg van de massa.

Bekijk alle vakantiehuizen voor 2021 op de website van Natuurhuisje
 

Vakantiehuis lastminute aanbiedingen Zeeland 2021

Meer vakantiehuis aanbiedingen Nederland 2021:

Heerlijke huisjes biedt een breed aanbod in verschillende prijsklassen. Van een rustig gelegen chalet in de bossen tot luxueuze villa aan het strand. Op vakantie met de kinderen? Boek dan een knusse woning op een gezellig familiepark. Met een vakantiewoning van Heerlijkehuisjes ben je gegarandeerd van de juiste uitvalbasis voor een topvakantie in Nederland in 2021.

Bungalow.Net vakantiehuizen Nederland – Zoveel provincies, zoveel gezichten, maar één ding is zeker, elke provincie van Nederland is geweldig. Schilderachtige taferelen, zoals de Waddenzee en de Waddeneilanden, met mooie stranden en volop watersport. Dan de Nederlandse kust met een zonnige insteek en geweldige resorts en de Hoge Veluwe één van de grootste nationale parken van het land. Dan zijn er nog de bloemenbollenvelden die zich zo ver je kan zien uitstrekken. Kies uw favoriete bestemming voor een vakantie in Nederland dit jaar.