Vakantiehuis in Wezep oldebroek – 8 personen

Wil je een Vakantiehuis in Wezep oldebroek voor 8 personen huren voor een vakantie Gelderland in 2021? Dan is dit een ideaal en voordelig vakantiehuis voor jou. Altijd als eens willen overnachten in een Veluwse Boerderij uit 1746? Dit is je kans! Deze boerderij is 274 jaar oud en geschikt voor maximaal acht personen. Het natuurhuisje is omgeven door landerijen en natuur op het noorden van de Veluwe, beschikt over een woonkamer met tv en een gezellige woonkeuken. In de keuken, die compleet is uitgerust met alle inbouwapparatuur die men hedendaags verwacht, kan men gezellig koken en borrelen. Verdeeld door de boerderij tref je originele ornamenten en oude wandtegeltjes aan van de oorspronkelijke bouw van het boerenhuis. De boerderij beschikt over twee badkamers en vier slaapkamers, waarvan een bedstede. Een slaapkamer en een badkamer zijn gelegen op de begane grond. De trap naar de eerste verdieping is een steilere boerderijtrap, voorzien van traphekje aan de bovenzijde. Er is voldoende parkeerplek en er is een speelruimte/fietsenstalling. Indien je een feestje wenst te organiseren en hierbij extra gasten wenst te ontvangen, dien je dit ten tijde van de boeking te overleggen met de verhuurder.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid op: Natuurhuisje – Vakantiehuis in Wezep oldebroek

 

Goedkoop Vakantiehuis in Wezep oldebroek - 8 personen voor je vakantie naar Gelderland in 2021

Aanbieder Vakantiehuis in Wezep oldebroek – 8 personen – Vakantie 2021

Je huurt het Vakantiehuis in Wezep oldebroek – 8 personen voor 2021 bij Natuurhuisje. Deze aanbieder is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen, samen met de medewerkers van Natuurhuisje, hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur.

Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje.nl voldoen aan de volgende criteria:

1 – Ze liggen midden in de natuur;
2 – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken;
3 – Ze liggen weg van de massa.

Bekijk alle vakantiehuizen voor 2021 op de website van Natuurhuisje
 

Vakantiehuis lastminute aanbiedingen Gelderland 2021

Meer vakantiehuis aanbiedingen Nederland 2021:

Heerlijke huisjes biedt een breed aanbod in verschillende prijsklassen. Van een rustig gelegen chalet in de bossen tot luxueuze villa aan het strand. Op vakantie met de kinderen? Boek dan een knusse woning op een gezellig familiepark. Met een vakantiewoning van Heerlijkehuisjes ben je gegarandeerd van de juiste uitvalbasis voor een topvakantie in Nederland in 2021.

Bungalow.Net vakantiehuizen Nederland – Zoveel provincies, zoveel gezichten, maar één ding is zeker, elke provincie van Nederland is geweldig. Schilderachtige taferelen, zoals de Waddenzee en de Waddeneilanden, met mooie stranden en volop watersport. Dan de Nederlandse kust met een zonnige insteek en geweldige resorts en de Hoge Veluwe één van de grootste nationale parken van het land. Dan zijn er nog de bloemenbollenvelden die zich zo ver je kan zien uitstrekken. Kies uw favoriete bestemming voor een vakantie in Nederland dit jaar.